Ågelsjön premiär 2010

När jag hämtade Ludde o Fia i Södertälje började det snöa, nivån i bilen sjönk något och diskussionen började gälla vilka turer som gick att clean-aida…

Väl i Ågelsjön sken solen och vi fick en grym klätterdag, det roligaste var att vi peppade varandra på ett sätt som gjorde att vi alla klättrade fantastiskt bra. Och utifrån var och ens målsättningar med dagen så överträffade vi dom med råge!

Jag fick “dagsflasha” Borrbult är livet som förutom att vara den första 6c jag gjort även var min första repetition på den sen jag satt den. Inte bara att jag repeterade den, jag njöt av att klättra den, varenda balansigt move var en fröjd att göra. När Elvis kom på besök så andades jag ut och in några gånger, tänkte lyckliga tankar och gick på istället för att som så ofta under de senaste två åren baila… Tack Robin för fallträning och lite avslappningsteknik på led i praktiken!

Vi höll oss runt Divaväggen då det var torrt och varmt där, sen vidare mot Växjö för näst sista träffen på Ledarskapsutbildningen…

Det värsta med att klättra är att man blir så sugen på att klättra mer!

/ p u t t E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − fyra =