En lördag i solen

Det har hänt massor sen vi kom hem.

Vi hade en toppenvalborg, trots regn, jag och Bella har varit i ryssgraven, jag har klättrat i Gåseborg, Herman och jag gjorde Bengts Bultspricka i Häggsta. (Herman på lead jag på topprep) Och till sist så har det brunnit på K2… Där jag jobbar med instruktörer och IT, sjukt tråkigt det kommer vara stängt ett tag.

Idag har varit en toppendag.

Jag och Robin tog barnvagnen, Bella har ju trasiga knän sen font så hon tog cykel och Trollet och sen knallade vi runt hela Strandvägen, jag bouldrade lite här och där och Bella hejade på.

Vi avslutade med en fika på Lövhagen.

Här kommer lite film från rundan! (Tror för övrigt det är min första 6b+ flash på boulder ever!)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SCINU-vv5-k]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + ett =