En lördag i solen

Det har hänt massor sen vi kom hem.

Vi hade en toppenvalborg, trots regn, jag och Bella har varit i ryssgraven, jag har klättrat i Gåseborg, Herman och jag gjorde Bengts Bultspricka i Häggsta. (Herman på lead jag på topprep) Och till sist så har det brunnit på K2… Där jag jobbar med instruktörer och IT, sjukt tråkigt det kommer vara stängt ett tag.

Idag har varit en toppendag.

Jag och Robin tog barnvagnen, Bella har ju trasiga knän sen font så hon tog cykel och Trollet och sen knallade vi runt hela Strandvägen, jag bouldrade lite här och där och Bella hejade på.

Vi avslutade med en fika på Lövhagen.

Här kommer lite film från rundan! (Tror för övrigt det är min första 6b+ flash på boulder ever!)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SCINU-vv5-k]

2 reaktioner på ”En lördag i solen

  1. Hej, hur hittar du alla leder och problem? Har länge letat efter närliggande 6b-7c men har inte lyckats hitta några. Jag bor i nynäshamnsområdet så förslag på bra problem med adress skulle vara jättetrevligt 🙂 kanske vi kan träffas någon gång och klättra lite? MvH Norea Marceau

    1. Det finns inte så jättemycket hårt i Nynäs, men en del finns det. Om du mailar mig så kan jag försöka skicka över Nynäsföraren. Lite övergraderat, men det är ju alltid trevligt i ticklisten även om det kan kännas lite tungt när man åker till Kjuge eller Font. på Bloxc.com finns förare över Haninge och Ågesta finns som pappersförare, för uppsala finns Köttsaft (tror jag den heter) som är en trevlig förare… Sen är det väl mycket försöka hänga på andra som är ute och klättrar. Just Nynäs finns det mesta runt strandvägen, mellan 6a och 7a ungefär. Sök på Young Boulders så hittar du en del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =