Födelsedag och midsommarafton

Det är helt klart en förmån att ha fantastiska kompisar och en underbar familj.

Då vi har haft strul med vårt hus sen inköpet och inte kunnat bo där (och troligen inte kommer flytta in innan Jul) så blev min 40års fest inställd… Tanken var att vi skulle åka iväg nånstans och klättra lite istället, men vädret såg sådär ut så vi valde att stanna i Kungsängen.

Och vilken tur! För då dök både Tobbe, Karin och Edith samt Danne, Nina, Gabriel, Vera och Lucas upp! Ludvig och Marie var redan fetpå, men bangade som tur inte en lugnare familjefest. Dessutom dök en polare till Danne o Nina (Malin) upp för att prova på klättring för första gången.

Fokus blev mycket på mat. Vi började rådda midsommarlunchen vid 11 rycket, vid 14 tiden tog vi oss ner till Ryssgraven för lite klättring, då hade vi redan hunnit med Maries rockenrolltårta och en kanna kaffa, förutom lunchen.

Ryssgraven visade sig från sin allra bästa sida och vi topprepade och ledde lite femmor. Härligt att se att klättring alltid är lika uppskattat, Lucas fick blodad tand och nu måste vi försöka få in honom på klätterskola.

Sen var det raskt hem och elda i grillen för att sedan vräka i oss kopiösa mängder med grillad mat samt självklart en omgång till av jordgubbar och tårta.

Robin tog personbästa i glad kille att vara uppe länge och slocknade lite i 23…

Vi slocknade också.BildBildBildBild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 3 =