Göteborg i strålande sol.

När jag kom ner till Göteborg på onsdagskvällen så ösregnade det, torsdagen blev vi cityslickers, drack kaffe-latté och fönstershoppade. På fredagen sa yr.no att vädret skulle bli grymt, Christian anslöt och vi klättrade 11-21 i Gärdsås och Utby.

Den ena fantastiska leden efter den andra, Bella som nu är i v26 klättrade tre leder som andreman “lätt”, om det inte var för att hon kör med helkroppssele så hade det inte gått att gissa att hon är gravid!

Christian hade bestämt sig för att sätta Crack of Doom, all heder att dra på den när vattnet rann i jammen… Jag gjorde ett halvhjärtat försök, men gled av utan en chans.

Efter att Brännvinsleden vägrat att släppa upp oss så tog vi och avslutade med en fantstisk fyra mittemot med århundradets standplats… Avfirning och sen järnet till Coop för att shoppa på oss mat till kvällen.

På lördagen regnade det, så vi packade ihop och åkte hemmåt. Nånstans på vägen knäade min mage också så idag ligger jag i sängen och tycker lite synd om mig själv. Kollar bilder och drömmer mig bort.

Funderar dock på att samla ihop mig och gå ut och göra ett press på “Ömsat Skinn” mitt 7a boulderprojekt på baksidan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tjugo =