Igår Gorge aux Châts, idag Isatis

Vilken dag, 25 grader i skuggan igen…

Igår åkte vi till Gorge aux Châts och picknickklättrade lite, både Bella och jag satt en massa fina femmor i sensommarvärmen.

Idag tog vi tjuren vid hornen och åkte ut tidigt, läs 10snåret, för att det är en ledig dag i frankrike. Vi åkte till Isatis med målet inställd på dom övre regionerna mer i syd, en bit in i skogen där vi tänkte det skulle vara lugnare, och kanske “lite” svalare.
Samtidigt som vi kom en buss me femåringar som skulle klättra, deras lärare hade ingen aning om hur man klättrade, men hejade glatt på barnen när dom klättrade omkring. Vi kan lugnt säga att mentaliteten skiljer sig markant mellan Sverige och Frankrike i hur aktiveteter genomförs. Jag lutar åt att det franska sättet, många gånger är bättre, just för att det händer mycket. Men en liten aning prep och planering skadar nog ändå inte…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZYhisHF15ks]
Fransoserna älskar sina skogar och sina stenar, dom hänger ute i Trois Pignons skogarna med eller utan klätterskor, i högklackat eller gympaskor… Alla var här idag. Mer eller mindre hela Paris hade hittat hit och en del Parisare ansåg att södra Isatis var lite av ett “hemligt” smultronställe… Just det hemliga vet jag inte.

Jag hade nån idé om att jag (eller Bella) skulle sätta l’angle Facial 6b+ idag, men 25 grader i skuggan och rejält med tunn hud och trasig kroppar gjorde att vi brände av en massa fina femmor och nån sexa som slank ner istället. Jag skickar upp några av dom här på tuben.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0Fw6Y3dPA2k]

Nu sitter Robin i badbaljan ute i trädgården och sjunger…

Jag och Bella är rätt slut, imorgon ska Trolla till veterinären för maskmedicin, vi ska ha vilodag, sen är det bara några dagar kvar till vi åker hem till Sverige… Jag hoppas verkligen snön är borta och att det går att börja dra på graniten där hemma… Jag måste leta reda på nån sjuk off-width också eftersom jag är ägare till Camalot sexan numer…

Till sist ett ord från vår sponsor.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nhfqze2EocA]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =