Mycket kurser under vår och sommar

Iår har jag hållt mer klätterkurser än vad jag själv har klätterdagar, känns ju lite tveksamt om jag ska vara helt ärlig! Återigen på väg ut mot klippan för att hålla kurs under kvällen, men jag skulle nog hellre klättra själv. Det får väl bli en resa i höst och förhoppningsvis nån veckas klättring nu under sommaren.

Helgen var fantastisk, härligt att se två frilufstomtar gifta sig i Handöl. Bra middag, kul folk och faktiskt lite klättring också, redpointade lederna på Storulvåns inomhusvägg som är byggt av någon skum stenart och är väldigt hal. Vi kom fram till att graderna vänster ~5c, höger ~5c+ och mitten ~6a+ om man inte tar utanför bultlinjerna… Den vänstra kanske är lite svårare om man inte ställer sig på vedkaminen… haha!

Funderar på om jag ska ta mig an något projekt nu under sommaren, eller bara ta och klättra dom dagar jag kan? Svårt det där, det är så lätt att bara klättra omkring i mysgrader, slänga upp något topprep och inte pressa sig själv om jag inte ställer upp några hårda krav. Samtidigt så vill jag inte ha leveranspressen i klättringen… Vad göra? Klättra max utan att ställa krav?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =