Nu flyttar jag ut från wp…

Jag är en ganska usel bloggare, iallafall om man ser till antalet inlägg per år…

Jag har flyttat över de flesta gamla inlägg härifrån till stupbrant.tumblr.com

Jag kommer kanske skriva något då och då där, men climbspotdotse.tumblr.com är nog ett säkrare kort och under 2015 kommer jag blogga en hel del på shoppingfritt.tumblr.com som även är en hashtag på twitter jag kommer använda #shoppingfritt2015.

Varför flytta från WP?

Ja egentligen bara att jag tycker det är för mycket val, det är helt enkelt inte en plattform som tilltalar mig för det jag använder den för.

Tumblr passar mig bättre med små kort inlägg och lite bilder från olika ställen…

”Catch you on the flipside”

/Putte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 11 =