Nynäshamn – Lagan – Noisy sur Ecole

På plats, gjorde något så ovanligt som att ha farsan som co-driver. Väldigt trevligt att sitta på autobahn och sova lite medans pappa kör bilen, lite deja vu… men ändå inte. För helt plötsligt är han trött och vill att jag ska köra, men så var det ju inte när man var nio och bilade ner till Italien…

Vi började i ett småregning Bas Cuvier här nere, min dyre fader stod lite frågande till det rent klassiska i Marie Rose, även om han förstod idén med cirklar och grader. Så klassiskt… På stenar… Utanför Paris… Jo, men det är ju fint här.

Sen åkte vi vidare till ett Roches aux Sabotes med så gott som perfekt friktion, dock utan perfekt Putte… Det var ungefär som vanligt första dagen i fontan, crimpar på slopers, taskiga fotplaceringar (SKA MAN STÅ P Å DET H Ä R ? ? ? ) och allmänt pipig kropp efter ett dygn i bilen.

Rände igenom ett tiotal problem på den blå cirkeln och satt starten på två projekt oförskämt enkelt… Även om det väl inte var så överdrivet smart att dra på dom idag, eftersom en tredjedel av den lilla hud jag hade nu är väldigt borta.

Nu har vi installerat oss i våra lilla Gite, Trolla ligger här bredvid och tycker det är helt ok med Frankrike även om bilresan var så där… Tokan vägrade dricka något på hela vägen!!! Så nu har hon tryckt i sig tre matskålar med vatten.

Det är ju också kul att hon löper… Eftersom ALLA andras hundar är lösa… Vi får se om det kanske blir blandrashundar när vi kommer hem… brrr…

Imorgon ska jag åka och hämta upp resten av familjen, Bella flyger ner med Robin. Och jag har tillbringat kvällen med att hitta den perfekta placeringen av skötbord, hans leksaker och är sjukt taggad på att visa honom sandsten!

Nu är det fetdags att sova… Det är fuktigt och lite regnigt, så det blir nog ingen morgonklättring utan det blir nog fet sovmorgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 6 =