På flygplatsen 26/8 02:00

Idag blev det sovmorgon, jag lät gänget sova, drack kaffe, kollade förare. Sen blev det en långsam förmiddag, vi satt och snackade och mös i solen. Dax att packa, vi blåser vårt camp och åker upp till sportklippan, värmer med en 5c+, sätter en 6a+, Herman pangar en 7b, ser lätt ut när han gör det. Oscar och Christian börjar bli nöjda, Herminator klipper alla leder vi gjort plus en 6c. Sen sätter han topp på en 6b som är ruggigt fin.

Jag lyckas sätta den på topprep, men det sitter långt in. Vi sitter och snackar ett tag, Herman river en led till! Han säger lika så gott att sätta så mycket som möjligt, man kanske inte kommer tillbaka hit igen… Jag känner att jag vill göra ett ledpresset på 6b leden, sätter den. Sjukt skönt.

Vi tar bilen mot Milano. Det är galet med trafik, men efter Lago di Garda så blir det tommare. Vi käkar middag och duschar vid 22. Vid ettrycket så närmar vi oss flygplatsen. Tyvärr finns ingen bensinstation, så vi får rundpalla, sen göra det igen eftersom det bara går att tanka med kontanter…

Till sist så är vi på flygplatsen, blåst upp liggunderlagen och chillar några timmar innan det är airtime… Mot Sverige.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sexton =