Pusselbiten 7-/7 redpointad på Vårdberget

Ett stort steg för Putte, 7-/7 på kil.

Det tog tre gånger på topprep varav två gånger användes bara för att leta reda på någorlunda säkra placeringar…

Förra veckan var jag och Oscar ute och jobbade in placeringarna, igår fick jag prova placeringarna, bytte plats på den svarta alienen så att jag fick en backup till den den slagna ”prylen”… Hittade också en bomberkil i början som gjorde att jag vågade gå på upp till den blå alienplaceringen.

Fantastisk känsla att totalt gå in i sig själv och bara klättra, halvvägs upp vid blå offset så visste jag att jag var hemma. Kunde slappna av och bara flyta upp.

Nu är det dags att leta reda på killäggen på Lysmaskidyll och sätta den också…. hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + sexton =