Rehabträning

Det här med Rehab är lite skumt, känslan när jag går och även klättrar samt cyklar är rätt bra nu. Jag slet sönder “menisken i molekyler” (Citat läkaren) i midsomrars, det har varit tufft att vänta på operation och sen när den väl kom och det var värre än läkaren trodde så var det ju inte så skoj.

Idag var mitt femte, eller så, besök hos sjukgymnasten och vissa saker funkar bara inte mitt huvud. När jag ska göra ett utfall så ska jag inte falla ut med höften utåt och knät inåt för att avlasta musklerna, för då belastar jag min obefintliga menisk, utan jag ska ha allt i en rät linje… osv osv…

Idag har jag fått backa bandet på svårigheten på övningarna, men fått öka tempot och börja falla in i övningarna. Sjukt skönt att det börjar gå att ta i igen!

Förhoppningsvis så kan jag börja jobba på klippan igen under hösten, det är ju lite stökigt att inte kunna genomföra räddningsmoment om man nu är instruktör… brrr…

-sex kilo till julafton, +20 pullups till nyår, +1 grad (tillbaka på 7a) på nyårsafton… Bra mål. Vi får följa upp det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =