Största möjliga tysssssssstnad…

har det varit här ganska länge, men nu händer det grejer igen.

Vinter i Nynäshamn innebär att man sitter mycket på försenade SL-tåg, SL ligger långt ner på min lista över populäraste företag… Nog om dom.

Jag har nu knegat på fast på Klättercentret i drygt ett halvår och det är precis så roligt och utmanande som jag vill, jag hade gärna jobbat mindre med datorer och mer med klättringen, men det är mycket att önska med datorerna… Sakta men säkert blir det stabilare.

Jag har ju också varit pappa ett tag nu, jag och Robin börjar komma överens. Det tar ju ett tag att bli kompis med någon för mig, och det är inte något undantag med ett barn, ens eget barn heller. Vem är du? Vad gör du här? Ska du stanna här inatt igen?… Mycket att vänja sig vid, inte kan han knyta in sig själv heller, än…

Idag har dagen ägnats åt att rensa för att målaren kommer på måndag och ska måla om hallen och vardagsrummet samt att bada och klippa Trolla. En intensiv dag helt enkelt, Bella och Robin var på dop. Det innebär att jag och Trollet fick härja fritt här hemma.

Om en vecka så åker vi till Font. Så förhoppningsvis så blir det lite bilder och några små klipp därifrån under den närmsta månaden… sug på den karamellen, en månad i Font med Bella, Robin och Trollet.

Jag och farsan kommer att köra ner vår bil, sen stannar han kvar en vecka och hänger med oss (läs passar Robin när vi klättrar…), sen blir det till att leka klätterfamilj i en typ tre veckor innan det bär av hem till Våren i Sverige.

Jag har längtat till Font i flera år nu, har ju inte varit där sen 2009, så nu adderar jag fyra veckor till dryga tjoget veckor sen tidigare. Blir mycket tid runt Trois Pignon misstänker jag, vi bor i Noisy-sur-ecole.

Stay tuned…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =