Tokparty??? (igen)

Det händer inte så mycket mer på Dundret än att vi åker skidor (i puder så klart), jobbar en hel del.
Pehr jobbar häcken av sig i Bistron för tillfället, detta för att investera sina pengar i en välförtjänt (nåja) resa till Engelberg, Puttes favoritort i livet, med Malin…

Förra fredagen hade vi karatefest i Bistron, alla som jobbar, jobbat eller känt för att jobba där var där. Det blev rätt stökigt på slutet och underskriven blev ledsen för att han hade klippt av sig håret. Osman en Brasilianare som har hår så det blev över lånade ut några lockar till Putte och whips, så var han på tok-G igen.

Idag ska Putte skära till sina nya stighudar för att inviga dom imorgon genom att ta en topptur vid åttatiden på morgonen uppe på D-backen, ett riktigt bra åk, ungeäfr 400 fallhöjdsmeter orört. Inte så jättebrant eftersom vi inte åker den lavinfarliga delen. Beroende på vädret så är Pehr med eller så åker han en sväng till gränsen för att scouta läget till på Söndag. Om det är klart väder så lär vi ta och plåta lite mer. Tyvärr så har vi inte så mycket åkbilder med digitalkameran, men vi ska införskaffa en scanner så att vi kan plocka in lite av dom bilder som vi har från Systemkamerorna.

Just nu så är det mycket preps inför Total-SM som börjar nästa helg, kommer nog bli riktigt skumt. Putte ska hjälpa till att döma Halfpipe tävlingen och ansvara för resultaten i bordercrossen… Garv! Kommer nog bli skoj!

/ p u t t E  &  P e h r

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 4 =