Vårdberget premiär 2010

Japp, sen premiär iår.

Fullt med folk, mycket spännande lösningar på topprepsankare… 8 tappade karbiner från olika replag, bara 4 replag med hjälmar och mer än 6 stycken singelpunktstopprep…

Men vi klättrade i vår egen lilla värld, jag fick leda bulttjuven igen, den är ganska fantastisk för att vara en femma… Och roligare blir den när man lämnar allt smått på marken och tar med sig större saker, eftersom det första 3/4 av leden bara är smått att säkra. Fostrande att hitta killägg, en kam fick jag i och hade faktiskt känt mig trygg att falla i den. Camalots är da sheite helt enkelt, mina gamla Rock Empire blir förpassade till kurser nu!

Fick förmånen att se några leda Lysmaskidyll, väldigt inspirerande. Jag har nu sett killägget jag vill göra innan jag klampar på!

Sen slängde jag upp ett topprep på pusselbiten igen, (7-/7), som jag fortfarande inte lyckats sätta ihop startcruxet på… Men idag så gjorde jag det lätt! Slarvade dock bort det andra ”cruxet” genom att fullständigt gå bort mig bland sidesteps och sidepulls. Nästa gång blir det att kolla ut vad det faktiskt går att sätta för skit på den och sen leda fanskapet! Det blir första 7-/7 på mix! FETT!

Terminator (7/7+ – 6c+) var blöt, så den sitter ju också på önskelistan till valborg. Men det är ju en ren bulthistoria med ett brutalt kortemanscrux som avslutning…

Valborg nästa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =