Vissa dagar blir lite stökiga

Vissa dagar blir lite stökiga…

Imorse mådde Bella lite dåligt, jag tog hand om Miriam en timma innan jag skulle åka till doktorn för att kolla ögat. Det blev lite stressigt när jag skulle få ihop det sista, så jag tog väskan och sprang ut genom dörren…

Vid brevlådan kommer jag på att jag fortfarande bär på Miriam, in igen lämna över till sovande mamma, löprunda till tåget.

När jag ska gå in till doktorn så hittar jag inte plånboken, ringer hem; jo då den ligger här i din skjortficka… Hur ofta har jag skjorta på jobbet!?!

Lyckas med troskyldigt leende (och utseende?) samt repeterande av många olika personuppgifter få sjuksyrran med på att jag är jag och får äntligen kolla synen med en läkare… Phu.

På K2 får jag rätt mycket gjort, men är vid lunch lite stressad över att:

A: jag har inga pengar

B: det är näst sista arbetsdagen på sju veckor och jag har jobb för sex månader i inkorgen…

A är lätt löst med tanke på världens bästa kollegor och jag får låna hundra kronor i cash, stash, dom jag direkt återbetalar med min coola Swish-app, jag kännermig väldigt modern och organiserad i det ögonblicket…

Jag går in på kontoret för att låsa in datorn och hundringen är borta! Omöjligt, letar alla fickor, kollar golvet, backtrackar hela vägen till bordet jag satt vid. Jocke säger: men du slängde ju nåt, råkade du inte slänga pengarna också?

Joråserrusåatt…det gjorde jag…

Tur att jag är hemma trygg och alla sover, endast Putte är vaken.

Dax att läsa nån bok som inte är skolrelaterad… ”Piaget, the psychology of intelligence”

Eller bara gå och sova?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =